Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Κωστής εξομολογείται τον έρωτά του..

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Κωστής εξομολογείται τον έρωτά του..

Συναρπαστικές εξελίξεις επιφυλάσσουν στους τηλεθεατές της σειράς “Το Προξενιό της Ιουλίας“, καθώς δύο αγαπημένοι πρωταγωνιστές, η Στάσα και ο διοικητής Στασινόπουλος, έρχονται πιο κοντά.

Αρχικά, ο Κωστής, έπειτα από έναν έντονο καυγά με την Κατερίνη, αντιλαμβάνεται ότι οι κόρες του δεν ακολουθούν τους κανόνες που τους έχει βάλει. Θέλοντας να αποκαταστήσει την τάξη στην οικογένεια, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Όμως, τα σχέδιά του ανατρέπονται όταν ο Ρήγας έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Σωτηράκη για χάρη της Βαγγελίτσας.

Σύμφωνα με το MyTv, ο Ρήγας και ο Σκούταρης διεκδικούν την νεαρή κοπέλα, με τον Σκούταρη να έχει ήδη ξεκινήσει να βγαίνει ραντεβού μαζί της. Όταν ο οδηγός ταξί επιχειρεί να την προσεγγίσει ερωτικά, ο Ρήγας επεμβαίνει για να του κόψει την φόρα.

Η είδηση του επεισοδίου διαδίδεται γρήγορα στη Λάρισα. Ο Στασινόπουλος, βλέποντας την κόρη του να καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα εξαιτίας του καυγά, σοκάρεται. Απελπισμένος, ζητά βοήθεια από τη Στάσα.

Καλώντας την σε μια συνάντηση, ο διοικητής της εξομολογείται τα συναισθήματά του, αφήνοντάς την έκπληκτη και αμήχανη. Η Στάσα, από την πλευρά της, τον διαβεβαιώνει ότι θα ασχοληθεί άμεσα με το θέμα.

Συναντά τον γιο της, επιπλήττοντάς τον για την απερισκεψία του να εμπλακεί σε καυγά με τον Ρήγα, έναν άνθρωπο του υποκόσμου, αλλά και για την ερωτική του σχέση με την κόρη του Στασινόπουλου.

Μετά από αυτή την πρώτη, ειλικρινή συνάντηση, ο έρωτας που σιγοκαίει στην καρδιά του Κωστή για τη Στάσα εδώ και δεκαετίες δυναμώνει. Εκείνη, νιώθοντας μια οικειότητα μαζί του, τον θεωρεί πλέον έναν πολύτιμο φίλο και σύμβουλο. Σιγά σιγά, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι τα συναισθήματα του Στασινόπουλου ξεπερνούν τα όρια της φιλίας, νιώθοντας μια γοητεία για τον άντρα αυτό.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους; Θα αφήσει η Στάσα τον εαυτό της να παρασυρθεί από αυτόν τον έρωτα; Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε!